Description du vocabulaire
Titre
Membrane-based separation techniques
Techniques de séparation par membranes
Sujet
Ingénierie des aliments
Food engineering
Description
This trilingual French-English-German vocabulary lists 80 concepts specific to membrane separation-based techniques. Each concept is clearly defined and accompanied by English and German equivalents in their context.
Créateur
Michèle Le Bars
Annik Lacombe
Langue
Version
Version 1
Date de dernière modification
Dienstag, 15. Mai 2007 00:00:00
Nom d'attribution
National Institute for Agricultural Research
Institut national de la recherche agronomique-INRA
cc:attributionURL
Description
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URI
https://opendata.inra.fr/TSM/
Nombre d'entrées par type
Type | Nombre |
---|---|
Concept | 80 |
• Concept déprécié | 0 |
Nombre de termes par langue
Langue | Termes préférentiels | Termes synonymes | Termes cachés |
---|---|---|---|
allemand | 75 | 87 | 0 |
anglais | 77 | 97 | 0 |
français | 80 | 99 | 0 |